OVER TIELEN TAXATIES

Passie voor het vak

Het vertrouwde gevoel van een liefhebber met passie voor uw kostbare object.

Laat uw motorvoertuig taxeren door een erkende registertaxateur op dit vakgebied. Mijn naam is Han Tielen; onafhankelijk en gecertificeerd registertaxateur antieke en klassieke motorvoertuigen en beëdigd taxateur motorvoertuigen.

Het adres voor taxatie van uw klassieke / antieke oldtimer auto, motorfiets, bromfiets, tractor en legervoertuig, kortom de verzekeringstaxatie. Voor deze verzekeringstaxatie taxeer ik hoofdzakelijk de vervangingswaarde en in sommige gevallen kies ik voor de herbouwwaarde. Ook voor taxatie van uw youngtimer / exclusieve auto voor verzekering én zakelijk/fiscale doeleinden kunt u van mijn diensten gebruik maken.

Het gedetailleerd taxatierapport voldoet aan de eisen van Federatie TMV en het taxatierapport is FEHAC goedgekeurd, hierdoor wordt het taxatierapport door alle erkende verzekeraars geaccepteerd.

De taxatie wordt uitgevoerd bij u op locatie of bij ons aan kantoor te America. Ook kunt u tegen een gunstig tarief van een taxatiedag aan kantoor gebruik maken, stuur een e-mail voor nadere informatie. Standaard wordt het uitgewerkte taxatierapport -digitaal als PDF- binnen 7 – 14 werkdagen na opname aangeleverd.
Spoed is mogelijk, geef dat a.u.b. duidelijk aan bij uw opdracht.

Het werkgebied:

Ik ben primair actief in Limburg, Z-O Brabant en Gelderland.
Buiten deze provincies op aanvraag.

De certificeringen:

Beëdigd en gecertificeerd registertaxateur
Aangesloten bij Federatie TMV
Fehac goedgekeurd taxatierapport
Gecertificeerd als inspectie- en keuringsdeskundige door Hobéon SKO (conform ISO-norm 17024).

Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie of een afspraak maken, bel 06-19048525 of stuur een bericht via ons contactformulier.